jueves, 18 de febrero de 2016

Els unicorns, un projecte que ens engresca!

En aquestes sessions, seguint amb el nostre projecte dels unicorns hem estat cercant i portant diferents objectes de casa relacionats amb aquestos, des de llibres sobre bèsties amb banyes, amb ullals, llibres amb bèsties mitològiques, unicorns de joguina, segells amb forma d'unicorn, figures d'éssers mitològics, entre d'altres. 

A més a més, hem après moltes coses, tal i com que els unicorns tenen poders màgics per ajudar a les princeses, que la seva banya te forma d'espiral com els rínxols de Samael i Arij, que són sers mitològics (com de contes però molt antics) i que com els unicorns en trobem molts altres de la mitologia antiga, com poden ser el ciclop, Medusa, el Minotaure, un basilisc, una esfinx...

A més a més hem après endevinalles i pensat molt!


Una vegada que teníem clar, que les banyes dels unicorns tenien forma d'espiral, vam decidir que en la pròxima sessió aprendríem a fer-ne una! D'aquesta forma dalt una cartolina de color vam fer-la amb llapis, després la vam repassar amb retolador i finalment gaudirem repassant-la amb la pintura de dits per damunt. En aquesta activitat vam resoldre dubtes, tal i com la diferència entre fer un cercle i una espiral, ja que la segona encara que mostra una forma circular, cada vegada es fa més gran i no "tanca" a diferència del cercle. Després de practicar ens va quedar fantàstic!


A més a més, en una altre sessió, Lucia ens va portar de la biblioteca un conte molt interessant sobre les aventures d'un unicorn que lluitava contra un craquen el qual va ser transformat en un narval! I Arij va portar un mural molt elaborat  sobre els unicorns, els diferents tipus existents,etc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario